Cartofii noi la cuptor cu usturoi verde şi pătrunjel sunt vedetele sezonului. O reţetă rapidă, care necesită doar 3 ingrediente de bază.
1 kg cartofi noi
1 legătură usturoi verde
2 legături pătrunjel
2 linguri ulei de măsline
sare
piper
CITEȘTE ȘI: La fel de gustos, dar mult mai sănătos: Alternativa ideală la cartofii prăjiţi
Alegi cartofi de dimeniuni potrivite pe care îi speli bine şi îi crestezi având grijă să nu ajungi cu cuţitul până ce felia se desprinde. Îi aşezi în tavă, stropeşti cu ulei de măsline şi adaugi în ploaie sare şi piper după gust, recomandă adevarul.ro.
Îi bagi la cuptor pentru 45 de minute sau până devin aurii.
CITEȘTE ȘI: O masă rapidă şi săţioasă: Cum prepari cartofii carbonara
La final adaugi usturoiul şi pătrunjelul tocate mărunt. Poftă bună!